Standardbetingelser

Disse betingelser omfatter samtlige information som Bühlmann Gruppen, der på en eller anden vis har tilmeldt sig nyheder fra os. Behandling af følsom information Al personfølsomt data du deler med os beskyttes under vores fortrolighedsaftale. Vi sælger eller videredistribuerer aldrig dine kontaktoplysninger til en tredjepart.

Email

Når du tilmelder dig nyheder hos en af Familien Bühlmanns hoteller, restauranter eller konferencecentre, tilmeldes du vores overordnede nyhedsbrev for Familien. Dette gør vi fordi vi gerne vil give dig de bedste og mest interessante nyheder fra os, og samtidig sammensætte det indhold vi mener er bedst til dig. Du kan ALTID framelde dig alle nyhedsmails ved at trykke på linket i bunden af e-mailen, og du vil herefter ikke modtage materiale fra Familien Bühlmann.

Telefoninformationer

Vi ringer som udgangspunkt ikke til dig medmindre dette er aftalt på forhånd. Ej heller sender vi SMS medmindre du aktivt har bedt om at modtage disse fra os. Såfremt du deler dit telefonnummer med os beskyttes den data og deles aldrig med en tredjepart.